Over Ons

… Het begon als een droom …

Dancer Studio was op 1 september 2012 opgericht door mij (Resa Samangun), onder naam Funk-R Entertainment.  Het begon als een droom om een eigen ruimte/plaats/platform te creëren voor iedereen die kennis en ervaring in dans op wil doen en om mijn passie voor dans te delen met anderen. Al gauw waren alle lessen vol en na het eerste jaar moest de dansschool verhuizen naar een andere locatie zodat we meerdere dagen onze deuren konden openen voor iedereen die onze lessen wil volgen.
Na 5 jaar heb ik besloten om de naam te veranderen naar Dancer Studio. Een bewuste keuze, een makkelijke naam om te onthouden en het is zoals hoe het is, een studio, een platform, voor alle dansers/danseressen die zichzelf willen ontwikkelen.
Tot op heden heeft mijn dansschool veel naamsbekendheid in Eindhoven. Op verschillende (speciaal) onderwijsinstellingen ben ik actief met mijn danslessen als naschoolse activiteit en workshops. Mijn connecties en samenwerkingsverbanden worden steeds groter en hechter. Ik heb veel mooie en grote dingen mogen doen en het doel is dit te mogen blijven doen. De mogelijkheden zijn onbegrensd, the sky is the limit! Onze deuren zullen altijd open blijven voor degene die wil leren dansen en zichzelf ontwikkelen.